Muc-Off pris, anmeldelse og test

muc-offgirlBedste, billigste og mest effektive produkt til rengøring af dit yndlings transportmiddel.

Muc-Off er en rensepray, hvis formål er at få det hele gjort rent fra top til tå. “Nano Tech Bike Cleaner” er den indviklede titel på noget så simpelt som et rengøringsmiddel der virkelig tager fat. Med dette produkt bliver du helt fri for næsten alle typer snavns – hvad enten det er fra naturen, vejret eller et helt tredje sted at skidtet kommer fra. Den smarte nanoteknologi nedbryder en lang række partikler og rengører, uden overhovedet at skade lakken eller andre uønskede dele af cyklen. Samtidig har Muc-Off evnen til at skabe en skindende lak efter brug. Hele Muc-Off produktet er miljøvenligt og inderholder eksempelvis ingen CFC hvilket giver dig mulighed for at rengøre din cykel uden at blive uvenner med moderjord.

Proceduren er rimelig enkel. Skyld din cykel inden du påfører Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner og lad det sidde i få minutter. Herefter skyller man cyklen ren og tilbage står en cykel uden skyggen af snavs i nærheden.

Herfra redaktionen sender vi de varmeste anbefalinger til produktet og vi har tilmed gjort arbejdet for dig ved at samle fire troværdige webshops og lavet en lille prissammenligning.

Der er taget udgangspunkt i produktet: Muc-Off Bike Cleaner (1 Liter)

Webshop adresse: Pris på produkt: Fragtpris: Trustpilot score:
Speedline.dk 69,95  Fri fragt*  9,7
Rosebikes.dk  70,15  Fri fragt** 8,5
Bikester.dk  85  35,- 7,5
Spraywrap.dk  89  35,- 7,7

Muc-Off-8-in-1-Bike-Cleaning-Kit-Bike-Cleaner-250

 *Ved køb over 499,- **Ved køb over 799,-

2 tanker om “Muc-Off pris, anmeldelse og test

Skriv et svar