Fat bike Nishiki Durango

fatbikesnowEn tyk cykel, med tynd luft.

Fat bike er det sidste nye skud på stammen i den altid-voksende cykelindustri. Det specielle kendetegn er naturligvis de overdimensionerede dæk, hvis bredde måler 10cm hvilket kan give associationer til et bildæk. Omvendt er trykket langt lavere end ved de klassiske cykelhjul, hvilket giver et langt større underlag at stå fast på. Det betyder at cyklen har sit speciale i de lidt mere uvante omgivelser, som sand, jord, sne, is, mudder osv. Naturligvis fungerer fat bike perfekt på asfalt, men tanken er, at den skal være cyklens svar på en firhjulstrækker.

For at få et lidt mere specifikt overblik over fat bike og deres egenskaber, har bikehouse.dk kigget nærmere på en enkelt af de mange modeller for at blive klogere på denne nye fremadstormende trend. Selvom fat bike oprindeligt startede helt tilbage i 1986, er det først efter 2010 at populariteten virkelig er taget til over hele verdenen.

Nishiki Durango – en enestående revolutionerende mountainbike

Kvalitet, prisbevidst og solid. De tre første ord man finder frem så snart opgaven hedder sig at beskrive den nye fat bike fra Nishiki. Et stærkt stel, kombineret med kvalitetsgear fra Shimano og hydrauliske skivebremser – begge dele står for pålidelig og holdbar udførelse af deres respektive opgaver. Stellet hos denne model fra Nishiki er let og elegant aluminium og køreoplevelsen ryger derfor betragteligt i vejret, set i forhold til andre klassiske mountainbikes. Modellen kommer naturligvis i flere størrelser og fås hos udvalgte forhandlere over hele landet. En god idé er at finde en prisbevidst webshop, hvor man ved at man får noget for pengene, men hvor de samtidig også har en fysisk butik der gør det muligt at modtage professionel rådgivning og evt. prøvetur af cyklen.

Der findes flere eksempler på gode fysiske butikker, kombineret med en god webshop, tjek evt. Speedline, Fri Cykler, Buhl Cykler eller din egen lokale forhandler.nishiki_durango_9g_fatbike_fat_bike_b2

En tanke om “Fat bike Nishiki Durango

Skriv et svar