Mactronic Scream Lygte prissammenligning

Mactronic Scream BPM170L Forlygte er rendyrket kvalitet

Bruger man et par minutter på at kigge efter “Bedst i test”-artikler omkring cykellygter, vil man hurtigt støde ind i Mactronic Scream forlygten fra Bike Pro.

Mactronic-scream-lygte3Den lille æstetiske cykellygte har fået pæne ord med på vejen af næsten samtlige medier og cyklister der har haft den i hænderne – og det er med god grund.  Med en styrke på 243 Lumen, kan Mactronic Scream nemt oplyse vejen næsten 100 meter frem. Holdbarheden er ganske imponerende, for med kun 3 styk AAA Batterier, er levetiden minimum (!!!!) 5 timer. Der skal altså mere end et par cykelture i mørke til, at lygten stopper med at lyse på for fuld styrke. Men kvalitet koster, og vil man gå vinteren i møde med en forlygte der virkelig holder, skal man kigge sig om, der er nemlig ret stor forskel på prisen herhjemme i Danmark.

Vi anbefaler altid at man køber sine cykelprodukter i Danmark – Både på grund af leveringstid og reklamationsret, men også muligheden for at kunne bytte eller få hjælp til montering er en klar fordel når du handler på nettet. Vi har samlet troværdige danske hjemmesider og lavet en prissammenligning på en Mactronig Scream BPM170L Cykellygte så du kan få mest for pengene.

Hjemmeside Pris på produkt Trustpilot Leveringstid
Speedline.dk 329,95 ,- 9,6 1-2 Dage
Lygteshoppen.com 349,95,- 8,8 1-2 Dage
Batteribyen.dk 499,- 9,9 1-3 Dage
Fribikeshop.dk 499,- 8,3 2-3 Dage

 

Skriv et svar