Crazy Safety Cykelhjelm til børn – Anmeldelse og Prissammenligning

Crazy-safety-cykelhjelm-drengDet danske firma Crazy Safety har stor succes med deres kreative cykelhjelme – Vi har kigget nærmere på cykelhjelmen og knyttet et par ord til hele tanken bag Crazy Safety

Cykelhjelm er absolut nødvendigt for et aktivt barn. I gamle dage var en cykelhjelm en pligt, et krav – ja nærmest en straf. I dag er det leg, udklædning, sjovt og sikkert!

Crazy-safety-cykelhjelm-piger
Med Crazy Safety bliver det en leg at have cykelhjelm på

Det er utroligt at der skulle gå så længe før vi kunne tale om smarte cykelhjelme til børn – Vi har jo haft cykelhjelme i mange år, men aldrig har nogen formået at gøre dem sjove for børnene, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Folkene bag Crazy Safety har brugt Halloween og fastelavn til at kigge på en masse glade børn og bruge den inspiration til at overføre glæden til sikker færden i trafikken.

Som det fremgår af billederne, er der ikke sparet på kreativiteten. Næsten alle tænkelige dyr er blevet produceret og formet – også de, som måske ikke er dyr vi kender fra den almindelige verden. Der er blevet leget med de forskellige designs, lyttet til børnene og der er lagt en ære i at gøre cykelhjelmene attraktive for de yngste.

Så skulle man tro, at skaberne af dette fantastiske produkt har valgt at skyde prisen i vejret, men der kan man faktisk tage det helt med ro. Priserne ligger i den bløde ende for en cykelhjelm, hvilket er super fornemt og prisværdigt. Crazy Safety cykelhjelme kan findes helt ned til 299,- og det er uanset hvilket dyr man har lyst til at være.

For at fuldende de sjove designs har man valgt at drage nytte af selve selen der kører under hagen for at holde hjelmen på plads. Man har nemlig formået at indsætte et sæt underbid således at hjelmens overdel forenes med underdelen og giver cykelhjelmen et komplet look sammen med barnet.

Crazy-safety-cykelhjelm
En cykelhjelm fra Crazy Safety indbyder til leg, eventyr og cykelture

Crazy Safety cykelhjelme er til både drenge og piger. De kan indstilles så de passer til lige præcis den hovedform og størrelse i skal bruge. Den kan passe helt ned til 49cm og op til 55cm – og naturligvis alle størrelser der imellem.  Crazy Safety kalder selv deres hjelme for 3D cykelhjelme hvilket måske er en lille stramning – ikke desto mindre vedgiver vi os, at hjelmene naturligvis har en del ukurante mål og former, hvilket kan retfærdiggøre udtrykket. Vi skal dog understrege, at disse cykelhjelme IKKE er lavet i en 3D printer eller på anden måde at produceret så de ikke er 100pct sikre at benytte som det de er lavet til – Nemlig som hjelm under cykelturen.

Vi anbefaler altid at børn benytter cykelhjelm – også når det drejer sig om rulleskøjter, løbehjul, skateboard eller andre former for transportmidler der involverer hjul.

Virksomhed Pris Trustpilot Leveringstid
Speedline.dk 299,95 9,5 1-2
Ellos.dk 349 4,2 2-3
Fakta om Crazy-Safety:

  • Udviklet og startet af Danske Oliver Zdenko
  • Idéen blev plantet som barn, da han som otte-årig blev tvunget til at køre med en kikset og pinlig cykelhjelm
  • Alle designs kommer fra det Danske design hovedkontor i Horsens
  • For mere info: www.crazy-safety.com

Skriv et svar