MTB og action udstyr

Mountainbike/MTB og action udstyr er en sport i flot fremgang rundt om i verden. herhjemme er ingen undtagelse og følelsen af at ramme sporet perfekt mens træerne forsvinder bag en, bliver bekendt hos stadigt flere mennesker.
På youtube vælter videoer frem med udødelige teenagere der kaster sig ud i halsbrækkende stunts med selvtilliden som eneste sikkerhedsnet. En kombination af natur, adrenalin, fedt gear og tempo har afstedkommet en lang række film hvoraf vi har udvalgt en enkelt til at skyde 2016 i gang.

Vi har tidligere skrevet om fem steder du SKAL cykle i løbet af din levetid, læs artiklen HER

For MTB er ganske rigtigt en super fed sport, men det virkelig fede indtræffer, når man bagefter kan se og dokumenterer hvor man har cyklet. Takket være GoPro kan vi i dag dyrke vores sport som vi plejer, men med resten af verden som tilskuer på den anden side af en lille linse. Ved hjælp af mounts, tripods, sticks og andre hjælpemidler, kan man som enkeltperson skabe en lille film, med MTB som omdrejninspunkt.

POV med GoPro til Horsens Breakout MTB Stævne

I dag kan man få diverse action udstyr til få penge og er ikke længere økonomisk forhindret i at kunne gå igang – omend man naturligvis altid kan fortabe sig i detaljer og købe overflødigt grej. Det hele handler om prioritering. (Vi har f.eks. skrevet om tre bud på gode pedaler til MTB )

GoPro’s batterilevetid er efterhånden ved at komme op på et imponerende niveau, og med muligheder for 4k, ultra HD, widescreen, Super-Slow og meget mere, kan man efterhånden lave videoer der ser ganske professionelle ud. Nedenfor ser du en ganske kort video der stammer fra serien “People are awesome” der hver måned ligger film ud af mennesker der præsterer noget ekstraordinært i deres sport.

Står du selv og leger med tanken om at blive intruktør, hovedrolleindehaver, director og klipper på én gang, ja så kan løsningen være at du overvejer grundigt om GoPro og diverse mounts er det helt rigtige action udstyr til dig.
Dette indlæg er lavet for at skabe inspiration og drømme. Du kan udlede dine egne drømme ved at købe GoPro produkter hos www.actionudstyr.dk

Herunder kan du tjekke en af de nyeste og fede MTB film på youtube i året 2016

Skriv et svar