Fra Kickstarter til Quad Lock

Quad Lock er den smarteste løsning til opbevaring af smartphone under svære betingelser. Skaberne bag produktet så en række udfordringer i, at vi altid har vores smartphone tæt på kroppen i alle situationer. Om det er ved løbetræning, MTB kørsel eller i bil, så skal vi have mulighed for at bruge vores smartphone samtidig.

Quad-Lock-Mount-kickstarter
Quad Lock gjorde sig populær på kickstarter med fedt design og en klar vision!

Med en ide om at skabe den ultimative mobilholder, gik Quad Lock på Kickstarter med et mål om at samle 20.000 dollar ind til en demo produktion af produktet.

Quad Lock havde dels til formål at kunne tage mobilen med over alt, men samtidig skulle den være sikker at bruge, stærk, holdbar og sidst men ikke mindst: Innovativ. Selve monteringssystemet er helt unikt og sikrer telefonens stabilitet uanset forhold. De kalder det selv for “Twist, Lock and go”

Quad Lock til Iphone 6 en kickstarter succes

På få måneder indsamles 41.000 Dollar og med det samme kaster de pengene efter prototyper der viser sig at være den succes de håbede på. Efter 1 år med testing af prototyper, ser Quad Lock sit endelige lys og kommer på markedet, kun 8 måneder senere distribueres produktet til mere end 14 lande.

Quad Lock kan købes flere steder på nettet, blandt andet hos Speedline: http://speedline.dk/da/cykel/maerker/quad-lock/

Quad Lock tidslinje:

5 December 2011 – Projektet lanceres

16 Januar 2012 – 206% indsamlet 41.000 dollars!

1 Maj 2012 – De første Quad Lock sendes ud til kunderne

2 Februar 2013 – Quad Lock tilpasses til Iphone

2014 – Resten af verden har fornøjelsen af Quad Lock

Quad-Lock-Motorcycle-6
Quad Lock fungerer ikke kun til en klassisk cykel med pedaler, også de lidt større modeller kan være med

Skriv et svar