N8TIVE cykeludstyr er endelig kommet til Danmark!

Med sit speciale indenfor MTB og Downhill er mærket N8TIVE på få år blevet et synonym med kvalitets udstyr rundt omkring i Tyskland. Efter et par år er tiden kommet til at kigge mod udlandet. Heldigvis for os har de kigget mod Danmark og er netop kommet på en dansk webshop.

n8tive-produkter
N8TIVE producerer smukke standardkomponenter til MTB Cyklen

N8TIVE er nemlig ikke hvem som helst. Navnet er måske ukendt, men med mere end 15 års erfaring indenfor Motocross har giganten Racing-Planet udvidet og har kastet investeringer efter N8TIVE.

Med speciale i de mest benyttede berøringsflader har N8TIVE fokus på holdbarhed, komfort og design. Ganske enkelt. Opfindelsen af N8TIVE bundede i frustrationer over et marked der var præget af lækkert design, men oftest i lav kvalitet. De produkter der fandtes på markedet i høj kvalitet, var sjældent særlig stilrene eller designmæssigt foran. I en verden hvor alting handler om udseene og udstråling, er det utvetydigt et super vigtigt element i et produkt – ikke desto mindre erkender ejeren af N8TIVE, at førsteprioriteten altid må- og skal være funktionaliteten.

N8TIVE cykeludstyr til MTB

Uden den nødvendige kvalitet kan produktet aldrig blive konkurrencedygtige, dét ved de udmærket hos N8TIVE. Derfor kommer kvaliteten og funktionaliteten foran alt andet, hvilket naturligvis giver udfordringer på design-siden. Omvendt har mange en kærlighed for det rå, “ægte” look, der stråler langt væk af holdbarhed. N8TIVE rammer den perfekte balance mellem stilrent, råt look og hardcore funktionalitet. Deres pedaler / Flat Pedals har livstidsholdbarhed,
solide knopper der giver perfekt greb ved skoen, vejer næsten ingenting og har stadig det stilrene og rå look. I øjeblikket fokuserer N8TIVE på en stram produktportefølje med få farvevalg således stilen holdes ren og uforstyrret.

N8tive-logo
Et holdbart styr er nødvendigt ved store belastninger – Dette er en alternativ måde at fortælle hvor solid et produkt man har

Deres håndtag til MTB har et uforligneligt greb, hvor der stadig er plads til at kæle for detaljen. Cykelhåndtaget har internationale mål for størrelse og bredde, samtidig med at der er monteret slidstærk gummi i rillet mønster for optimal komfort og greb om cyklen.

I det hele taget er N8TIVE meget fokuseret på området omkring styret. Både håndtag, frempind og cykelstyret produceres af NATIVE der tydeligvis har fuld fokus på at kunne levere en komplet oplevelse for både hænder, fødder og øjne.

Hvis du overvejer at købe et N8TIVE cykel produkt er Speedline.dk i øjeblikket eneforhandler af produktet herhjemme i Danmark.

N8TIVE udtales NATIVE

Mange har spurgt hvordan firmaet udtaler deres navn. Vores erfaring er, at 8-tallet bør udtales som man udtaler det på Engelsk. På den måde kommer navnet til at lyde som NATIVE (N-EIGHT-TIVE).

 

Skriv et svar