FLECTR – Verdens kraftigste refleks til cykler?

Reflekser er umiddelbart ikke det mest ophidsende emne at kaste sig over i en tid hvor vejret blomstrer og cykelløbene vælter frem i den ene provinsby efter den anden. Bymennesket har travlt som aldrig før, hvorfor cyklen er blevet menneskets bedste ven i tider hvor trafikpropper og langsomme busser fylder gadebilledet. Desværre følger der en pris med i farten – bogstavelig talt. Antallet af uheld stiger eksplosivt i takt med at flere og flere kaster sig op på jernhesten og prøver kræfter med den klassiske rugbrødsmotor.

flectr_refleks_closeup
FLECTR – En refleks der er lille, men yderst kraftfuld!

FLECTR har opfundet en refleks, hvor lyset er mere kraftfuldt end tidligere set. Det ligner lygter, men er blot utrolig effektivt til at indsamle og projektere lyset tilbage.

Vi har samlet et par billeder der viser hvor effektivt lyset reflekteres tilbage til billister og andre i trafikken. Særligt i byen vil reflekserne kommer til sin ret, da de indsamler lys fra gadelamper, butiksvinduer og meget mere. Men FLECTR’S virkelige konkurrencefordel kommer i form af vægten. En enkelt FLECTR vejer kun 0,8Gram og er altså ikke meget tykkere end et stykke papir. Med den vægtstørrelse kan ingen påstå at været irriteret over reflekserne og undskyldningerne for at køre sikkert er forsvindende små.

 

Kickstarter elsker FLECTR

Da FLECTR først kastede sig ud på kickstarter, var det med en beskeden drøm om at indsamle 4.500EUR (34.000KR) hvilket ville give nok likviditet til den første produktion. Efter en måned med reklame af produktet kan de konstatere at være nået i mål, 12 gange! For i skrivende stund har FLECTR ramt 57.000EUR (428.000KR) – Nok til at sætte produktionen i gang, og mere til.

FLECTR med magneter

Som noget nyt har FLECTR udviddet deres koncept og har tilføjet en elegant magnet der kan opsættes refleksen hvorefter de genererer lys. Vægten stiger naturligvis en smule, men de er stadig yderst elegant, lette og små.

flectr-refleks
Lysniveauet er ofte på højde med almindelige lygter hos FLECTR

Ønsker du dig et par nye reflekser?

I Øjeblikket er FLECTR i restordre grundet den store efterspørgsel. produktet er lige på trapperne. I mellemtiden bør man overveje om normale reflekser bør være løsningen på de sikkerheds problemer man har når man cykler rundt i byen.

Du kan tjekke et klassisk udvalg af reflekser hos Speedline.dk

FLECTR er opfundet af en tysk iværksætter der altid har følt sig usikker i det pulserende byliv, simpelthen fordi han ikke følte sig synligt nok.

Skriv et svar