Staten har givet dig en personlig træner

Ta’ cyklen Danmark!

Så kort kan det siges. En kampagne der kører frem til 2018 skal få danskerne op på cyklen. Noget tyder på at det lykkedes og succesen skal blandt andet findes i den App som kampagnen har fået lavet til formålet.

“Ta’ Cyklen” er en app der skal motivere, inspirere og administrere din aktivitet på jernhesten.

IMG_6313 IMG_6312 IMG_6314

 

 

 

 

 

 

 

 

 

App’en hedder ganske enkelt “Ta’ cyklen” og er helt og aldeles gratis for alle. Formålet er ganske enkelt: Vi skal cykle mere, og vi skal motiveres til det. App’en giver dig motiverende bemærkninger, holder styr på dine ture, hvor længe du kører og hvor langt. På baggrund af sine helt personlige mål vurderer app’en hvordan det går og om du får klaret dine opgaver.

 

I partnerskabet sidder Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Aarhus Kommune, Odense Kommune, Frederiksberg Kommune, Middelfart Kommune, DTU Transport, Cyklistforbundet, DSB og Movia.

Følgegruppen favner FDM, Sundhedsstyrelsen, Rådet for Sikker Trafik og Københavns Kommune.

Kampagnen er støttet af Nordea-fonden og Vejdirektoratet.

 

 

 

Skriv et svar