Phoamy får fornem feedback

Problemet er kendt af de fleste, men kun én virksomhed er kommet med en konkret løsning på problemet.

Den provokerende lyd fra en vindblæst telefon kan få de fleste op i det røde felt. Der findes ikke mange ting der er værre end at holde øret op til en telefon hvor personen i den anden ende befinder sig på vingen af en flyver – sådan lyder det i hvert fald.

Vinden har det med at gå direkte i vores mikrofon og lade modtageren arbejde med en “skrattende” og til tider ulidelig larm. Det er umuligt at føre en samtale og man får febrilsk råbt noget i retning af:

“Jeg sender lige en SMS!!”

eller

“Lad os tales ved når jeg er hjemme”

phoamy-i-vind-og-blaest

Dansk iværksætter har svaret på vindstøj

Phoamy er et intelligent stykke finmasket skum, der monteres over mikrofonen på dit smartphone headset. Den sætter sig tæt op at mikrofonen, uden at gå på kompromis med betjeningen af de øvrige knappet på dit headset.


På TV2 News kommenterer Mads Faurholt – en kendt finansmand og iværksætter- på Phoamy’s nye opfindelse:

“Man giver en gave til en anden for at give den til sig selv. Det er fantastisk!”

Varm velkomst af Phoamy

Som så mange andre har Faurholt selv stået utallige gange og holdt hånden akavet over mikrofonen mens han er gået ned gennem strøget. Larmen fra den lette brise er nok til at modtageren i den anden ende ligger på eller bliver sur. Vil man gøre sin venner og kollegaer en tjeneste, ja så monterer man ganske enkelt en Phoamy på sit eget headset. Vil man derimod slipper for at høre på andres larmende opkaldt, så er man tvunget til at give den i gave.

Phoamy har også modtaget stor ros blandt førende Tech-bloggere i landet. På MereMobil kalder man produktet en “problemknuser” og “unik”. Hos Elektronista omtaler man Phoamy som “En kæmpe forskel for lydkvaliteten” og tilføjer: ” En lidt tungere vejrtrækning, afslørede, at vi var i bevægelse, da det ellers ikke kunne høres på lyden, at vi befandt os udenfor.”

En gave til dig og mig

Phoamy har forlængst fundet en løsning på “dig og mig” problemet. Derfor har virksomheden produceret et sæt, bestående af to styk Phoamy beskyttere til headset mikrofoner. På den måde kan man sikre sig at man ikke selv larmer og give den anden til personen man ofte snakker med, eller som har for vane at ringe når han drøner afsted på cykel.

Phoamy kan købes landsdækkende

På mindre end et år har Phoamy spred sig rundt i hele landet. Landsdækkende telekæder som Humac og 3 har allerede taget den i sortiment og flere er på vej. Alle kører med vejl. udsalgspris på 99,- pr. styk. og 179,- for et sæt.

Bedste pris er indtil videre Speedline, hvor prisen i øjeblikket er 89,95,- for én og 169,95,- for et sæt

Skriv et svar