Danmarks smukkeste MTB klub er netop åbnet

Med sø og skov indenfor rækkevidde uanset hvor du er i Skanderborg, kan byen roligt prale af naturskønne omgivelser og masser af muligheder. Byens årlige festival kalder sig selv for “Danmarks smukkeste” og man forstår hvorfor.

Skoven, som festivallen benytter, er blot en lille del af den natur som hele Skanderborg har at byde på. Rundt om hele Skanderborg sø er der grønne områder og mulighederne for at køre på MTB er nærmest uendelige. Derfor er det heller ikke et øjeblik for sent at Skanderborg endelig har fået sig en klub til formålet, nemlig Skanderborg MTB

Store ambitioner for den lille klub i Skanderbrog

Det officielle logo for "Skanderborg MTB"
Det officielle logo for “Skanderborg MTB”

Med opstart d.1 April er “Danmarks smukkeste mountainbikeklub” stadig ved at finde fodfæste i deres egen by. Ikke desto mindre har klubben store planer for den kommende sæson. Udover ugentlige træning med instruktør har stifterne planer om foredrag, sociale arrangementer, udlandsture samt deciderede mountainbikeløb for medlemmer og andre interesserede.

Skanderborg MTB opfordrer alle med interesse for MTB at følge dem på deres facebook-side for mere information, kontaktoplysninger mm.

Vælg hold efter dit niveau

Med tre forskellige hold har Skanderborg MTB en klar vision om at omfavne den bredde interesse for sporten og samtidig pleje de mere ambitiøse ryttere der gerne vil begå sig på landsplan.

  • Hold 1: Fokus på opbygning af tekniske færdigheder, kondition og tålmodighed i kørslen. Instruktøren vil gennem hele træningen gøre det sjovt, udfordrende og spændende for alle.
  • Hold 2: Udfordring af tekniske færdigheder, højt tempo og højt humør.
  • Hold 3: Høj intensitet og kun velegnet til MTB ryttere der har flere års træning på bagen.

Alle træningerne er onsdag og lørdag hvor man mødes foran Kulturhuset i Skanderborg. Kulturhuset er placeret midt i centrum Skanderborg, med direkte adgang til Adelgade, Skanderborg SØ og kun få kilometer til den berømte skov hvor SMUK-festen hvert år har sit indtog.

Prisen på et medlemskab er 350,- og tilmeldingforegår direkte gennem deres hjemmeside

Prisen på medlemskab nr. 2 i husstanden er 150,-

Vi har tidligere skrevet om skanderborg og deres forhold til cykelløb i deres smukke natur. Læs artiklen her

Sådan gik åbningen af Skanderborg MTB klub

Startskuddet lød 1. April da klubben havde tæppefald og efterfølgende begyndertræning for alle interesserede.  Udvalgte billeder kan ses herunder.

danmarks smukkeste mountainbike
Skoven i Skanderborg har masser af bakker, som det ses.
scott-cykel-i-skoven
Nogle gange må man stå på cyklen for at komme fremad
mtb baghjul
Overskud til at lave wheelies selvom der kæmpes nede bagved
mountainbike alf klaerke
Teknik er nøgleord i MTB – derfor har de masser af teknisk træning i skoven

 

Skriv et svar