Puky ZL – lidt bedre børnecykel end andre gode …

De færreste husker måske deres første rigtige cykel. Måske kan du ikke engang huske hvor gammel du var. I Danmark er det naturligt for et barn at lære og cykle fra de er helt små.

puky-pigeFørst en trehjulet, så en løbecykel og til sidste får barnet sin første “rigtige” cykel med to hjul, bremser, flotte detaljer og alt hvad der kan sammenlignes med en voksencykel.

Puky ZL er netop sådan en cykel og vil blandt mange børn betegnes som deres første ægte cykel. Generelt er Puky et firma der går efter at give barnet “den første oplevelse”

Puky har begyndercykler fra 1 år og opefter hvor de bevæger sig fra at være en cykel med fire hjul, til tre, til to og til sidste med pedaler, bremser osv.

Som Maiken siger:

“I starten kendte jeg slet ikke Puky, men efter at have hørt om mærket ser jeg dem overalt”

Puky ZL er en 18″ børnecykel med alle de vigtige detaljer

For under 2000,-  giver Puky hele pakken når det kommer til cykler. Puky’s 18″ cykler er perfekte til børn omkring de 100-115 cm  og nedenfor kan du se præcis hvorfor vi kalder det barnets første “rigtige” cykel.Med Puky ZL vil dit barn for første gang få:

  • Skærme ved forhjul og baghjul, samt kædeskærm.
  • Fodbremse og håndbremse i én
  • Ringeklokke
  • Reflekser
  • Støttefod
  • Bagagebærer
  • Lav indstigning i stellet
  • Skridsikre håndtag

Med de tidlgiere Puky cykler som f.x Pukylino og Puky LR har barnet lært en masse om balance, fremdrift og styrring. Med Puky ZL tager barnet det næste skridt indenfor cykling og lærer at håndtere pedaler, tråd og bremser.

Man må bare tage hatten af for børn og deres evne til at lære nye ting i raketfart når der opstilles trygge rammer for lærringen. Puky er et glimrende eksempel på netop dette der med sin produktion i Tyskland overholde alle krav og regler på området for både materialer, sikkerhed og holdbarhed.

Vil du se flere Puky produkter? Så tjek Puky’s side på Speedline.dk

 

Ovenstående video er en reklamevideo udarbejdet tilbage i 2013 for at sætte fokus på Puky og deres virksomhedsprofil.

Skriv et svar